ABOUT

DEBORAH OLIEMAN

C l a n c  M u z i e k l e s  V a a s s e n


ABOUT

Welkom op mijn website! Ik ben Deborah Olieman en ik ben getrouwd met Elwin en moeder van twee zoons. Ik speel viool sinds mijn zesde en zing al sinds ik me kan herinneren met enorm veel plezier! Ik ben op dit moment werkzaam als zangeres, songwriter, aanbiddingsleider en docent. Sinds 2011 geef ik als ZZP-er zangles en vioolles aan huis in Vaassen, na 2 jaar vooropleiding conservatorium lichte muziek viool bij Artez in Arnhem en de bachelor Klinische & Gezondheidspsychologie aan de Universiteit Utrecht. Ik geniet in mijn werk enorm van het zien van de ontwikkeling en muzikale groei van mijn leerlingen. Ook het werken met verschillende muzikanten en zingen van verschillende muziekstijlen bij optredens vind ik geweldig.

Als zangeres zing ik in verschillende formaties regelmatig in kerken, op bruiloften en partijen en bij huiskamerconcerten. 

Naast het lesgeven en optreden, schrijf ik graag liedjes. In 2013 heb ik het album Purpose opgenomen met eigen liedjes voor een goed doel in Albanië; ik maak graag mooie reizen en mooie liedjes maar hoop ook mensen te raken met mijn muziek. Op dit moment ben ik bezig met het scrhijven en opnemen van nieuwe Nederlandstalige worshipsongs!

Met een zwak voor meerstemmige zang, zing ik graag (black) gospel maar ook in de jazz en pop  pas ik de EVTS en CVT technieken toe waar ik mij momenteel deeltijds in school.


Graag tot ziens bij een van mijn concerten

of boek een gratis proefles zang of viool!

© 2020 BY DEBORAH OLIEMAN. All Rights Reserved.